video

06.11.2002 15:09

Video je hotový !!!! Pro všechny zájemce je sestříháno video z desátého ročníku cyklo Le Mans. Jeho délka je 24´ 24´´. Video je možno získat na videokazetě nebo na CD (to s bonusem všech fotografií, které pořídil Cuba a s tabulkou průjezdů všech teamů ) (video je ve formátu Divx Codek 4.12, ).

Vzhledem k tomu, že mi umřel kompl, tak se dodělání videa trošku protáhlo. Fotky jsou oskenovaný, jsou na síti, ale jen omezený počet, neb máme omezený web. (fotky budou součástí CD videa). Fotky z letošního X. ročníku se skenují a co nevidět budou na stránkách jejich náhledy. Případní zájemci si o fotky mohou psát na CUBA-si@post.cz.

Pro ty kteří si chtějí ještě letos zazávodit je určena vytrvalostní 12-ti hodinovka. Jede se na okruhu nedaleko Mikulova. Více informací podá Josef Tížek 608

Filmeček z letošního ročníku se teprve stříhá a bude hotov "asi " tak koncem září. Zatím přinášim kratičký náhled (bejvávalo...)

Pro všechny, kteří si chtějí připomenout 9. ročník Le Mans byl vytvořen filmeček (cca 12 min.) s momenty tohoto závodu. K mání je buď na VHS nebo CD. Ti, kteří mají zájem ať mě prosím kontaktují na emajlu, nebo telefonicky. Adam (bejvávalo...)

Sponzorovali nás:   ZDENĚK JANEČEK
   KAREL KLAJBA
účastníci akce:

 

 

Obec Šaratice hostila náš závod dlouhých deset ročníků. Po roční pauze jsme akci připravovali opět zde. Bohužel naše legislativa a její vykonavatelé naši snahu zarazili. Za dlouholetou vstřícnost a poskytnutí vynikajícího zázemí šaratickým děkujeme.