promítání odkloněno

10.01.2003 15:07

Omlouváme se, ale promítání Le Mans 2002 bylo z technických důvodů ze strany kavárny přesunuto na 16.1.2003 Veřejné promítání filmečku ccca 24´ 24´´ o cyklo Le Mans 24 hodin 2002 se koná ve čtvrtek 16.1.2003 v kavárně Podivný Hamlet od 19 hodin. Kavárna je naproti zastávce na Kounicove 85 (naproti Šelepce). 25.11.02
To to snad ani do novinek nepatří, ale pro příští ročník chystají organizátoři několik změn, které povedou ke zkvalitnění závodu. Dojde ke zpřesnění pravidel, která se již nebudou "doupřesňovat " během závodu. Vyhlašovací ceremoniál bude reprezentativnější a i ceny budou hodnotnější. V jednání je i rozdělení kategorií na "amatéry" a "profiky". K tomuto nás vede rozdíl ve výkonnosti jednotlivých teamů. Chceme však ale zachovat hlavní ideu tohoto závodu a to : otevřenost všem jezdcům. Vrací se mi jako nedoručitelné některé emajly. Pokud tedy máte zájem o včasné informaco ohledně Le Mans, prosím zasílejte mi změnu vašeho emailu.

Sponzorovali nás:   ZDENĚK JANEČEK
   KAREL KLAJBA
účastníci akce:

 

 

Obec Šaratice hostila náš závod dlouhých deset ročníků. Po roční pauze jsme akci připravovali opět zde. Bohužel naše legislativa a její vykonavatelé naši snahu zarazili. Za dlouholetou vstřícnost a poskytnutí vynikajícího zázemí šaratickým děkujeme.